Tack!

För sex och ett halvt år sedan startade jag Surtantens syrade med ambitionen att erbjuda ”surkål åt folket”. Varje år har jag levererat tiotusentals burkar med syrade grönsaker och parallellt med produktionen har jag undervisat privatpersoner, företag och universitetsstudenter i fermentering och skrivit två prisbelönta böcker i ämnet. Jag är så otroligt stolt över det jag har åstadkommit och de här åren har varit de roligaste i mitt liv!

Men nu vill jag ha mer tid för skrivande och föreläsande och kunna ta mig an fler matrelaterade samarbeten och konsultuppdrag. Så till midsommar levererar jag de sista burkarna Surtantens syrade grönsaker till mina återförsäljare och därefter stänger jag ”Surfabriken”.

Jag vill tacka varenda en av er som har köpt mina produkter och därmed stöttat en lokal, ekologisk, mathantverkare. Utan er hade det här aldrig varit möjligt och jag är så enormt tacksam! <3

Jag är jätteexalterad inför framtiden och kommer att fortsätta sprida kunskap och inspiration om fermenteringens fantastiska värld. Självklart kommer jag även att hålla fermenteringskurser i höst, så håll utkik här och i sociala medier!

/ Surtanten Jenny Neikell