Samarbeten och kontakt

Jag erbjuder följande tjänster:
Föreläsningar och workshops, för att utveckla er verksamhet eller som lättsam personalaktivitet
Produktutveckling inom fermenterade och konserverade produkter
Rådgivning inom fermentering
Annonssamarbeten på Instagram

Kontakta mig gällande samarbeten, prisuppgifter samt intervjuförfrågningar.
kontakt@surtantens.se

Några av mina samarbetspartners och uppdragsgivare:

– Ikea
– Oatly
– Danone
– Probi
– Restauranghögskolan i Grythyttan
– Sveriges Lantbruksuniversitet
– Högskolan Kristianstad
– Rocket Brewing Company (collab inom öl)
– Akademi Båstad, YH-utbildningen”Kitchen Manager”,
– Folkuniversitetet, YH-utbildningen”Mathantverkare med entreprenörskap”
– Ängavallens gård
– Matnavet på Maere, Norge
– Lokalt center för mathantverk, Finland

I matkällaren i Surtantens barndomshem stod ett stort Höganäskrus. Det hade tillhört Surtantens farmor som syrade vitkål i det under kriget på 40-talet. Varje höst fyllde farmor Höganäskruset med kummindoftande vitkål som skulle räcka hela vintern, men en dag stampade hon kålen så intensivt att kruset sprack i botten. Farmor fick därefter syra sin vitkål i andra kärl, men kruset och farmors surkålsrecept gick i arv. Idag står det spruckna Höganäskruset hemma hos Surtanten som en påminnelse om att hon har surkålen i blodet.