Surtantens syrade är Skånes bästa Matproducent!

Mitt i detta härliga gäng av pristagare i Magasinet Skånes utlysning ”Skånes bästa” står Surtanten och ler. Igår kväll vann jag titeln Skånes bästa Matproducent 2016 och jag känner mig både glad och otroligt hedrad. Att få erkännande för något som jag själv har byggt upp från grunden och som dessutom är lite udda, betyder enormt mycket. För en hårt arbetande småföretagare som oftast går klädd i labbrock, gummistövlar och huckle var det också härligt att få ta på lite tjusigare paltor och läppstift och gå på galakväll med skumpa. Att sedan vinna sin kategori i konkurrens med andra fantastiska företagare, var helt fantastiskt! På scenen tackade jag mina kollegor mjölksyrabakterierna, för utan dem skulle jag inte ha några produkter. Men faktum är att just du som läser det här också förtjänar ett tack. Utan alla er fantastiska människor som köper mina produkter, går på mina kurser, köper min bok, peppar och ställer frågor i sociala medier och på andra sätt stöttar mig, skulle Surtantens syrade inte existera. Så TACK! <3

Här är alla pristagarna i Skånes bästa 2016!

Årets bästa skåning: Alexandra von Schwerin
Årets Kafé: kaka på kaka
Årets restaurang: Villa Strandvägen
Årets omväg: Sotnosen’s Korvcafé
Årets mataffär: Odlat & Utvalt
Årets matproducent: Surtantens syrade
Årets butik: AbSmåland-The lifestyle concept
Årets övernattning: Lilla Rokeholm B&B – Lilla Råkeholm
Årets kultur: Ni kan kalla mig Ernst – Malmö Stadsteater
Årets mötesplats: Malmö Saluhall

Mer att läsa om alla vinnare finns i nya numret av Magasinet Skåne som finns i butik den 7 mars.