Julens godaste rödbetssallad

P1030258

Skippa den sockerstinna, stabiliserings- och konserveringsmedelsfyllda köpe-rödbetssalladen på julbordet i år!  Julens godaste rödbetssallad gör du själv med hjälp av en burk Surtantens syrade Rödbeta och en klick créme fraîche. Den här rödbetssalladen har en fräsch, sötsyrlig smak och är packad med vitaminer, antioxidanter och hälsosamma bakterier som gör nytta i magen.

Rödbetssallad på mjölksyrade rödbetor

1 burk Surtantens syrade Rödbeta

1/2 -1 burk crème fraîche eller mjölkfritt alternativ

salt & peppar

Låt rödbetan rinna av i ett durkslag några minuter, lägg rödbetan i en skål och blanda ner crème fraîche så det blir en lagom krämig konsistens. Smaka av med salt och peppar. Toppa eventuellt med några krossade valnötter. Låt gärna rödbetssalladen stå i kylen några timmar innan servering.