Föreläsning om fermentering i Hjärup

Surkål bok

Den 21 april föreläser Surtanten om fermentering på Hjärups bibliotek. Under kvällen finns även möjlighet att köpa ett signerat exemplar av min bok “Fermentera – mat med jäst, mögel och bakterier”. Varmt välkommen!

Länk till event på Facebook

“I april 2016 utkommer boken Fermentera: mat med jäst, mögel och bakterier. Författare är Jenny Neikell som driver företaget Surtantens syrade som tillverkar ekologiska, mjölksyrade grönsaker och håller föreläsningar och kurser i fermentering. Jenny Neikell kommer att berätta om de fascinerande mikroorganismerna och allt gott de gör för oss människor, framförallt på tallriken, men även i kroppen. Välkommen till en spännande värld av smaker, dofter och mikroorganismer!
Entré: 70 kr
Biljettsläpp: 7/4 på Hjärups bibliotek
Telefonbokning: 046-251594
Bokade biljetter hämtas senast en vecka innan föredraget”