Sommarkurs i fermentering! OBS! FULLBOKAD

Är du sugen på att nörda ner dig i fermenteringens underbara värld? Anmäl dig till sommarkursen ”Fermentering – laga mat med jäst, mögel och bakterier” med mig, Jenny ”Surtanten” Neikell på Skurups folkhögskola! Detta är en unik chans att få ta del av sådant jag annars bara undervisar om på universitetsutbildningar.
Det kommer att bli såååå kul! =) Under kursen går vi igenom olika fermenteringstekniker och du får lära dig hur du på ett säkert sätt kan fermentera livsmedel hemma i ditt eget kök. Kursen innehåller både teoretiska föreläsningar och praktiskt arbete med fermentering. Under veckan arbetar vi med olika råvaror; spannmål, baljväxter, drycker, mjölk och grönsaker och du kommer att få tillverka och provsmaka en mängd olika fermenterade livsmedel. Det finns möjlighet att bo på skolan under veckan.
Läs mer och anmäl dig på www.folkhogskola.nu
Sök på fermentering.